Meer dan 1500 geselecteerde artikelen

20 jaar ervaring en de scherpste prijzen

Auto Tools

1 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
 1. WEGA i

  Detector van verborgen videocamera's WEGA i

  Dit unieke apparaat is gemaakt voor professionals op het gebied van surveilancemaatregelen. Dankzij het optische principe kan de WEGA i lenzen van alle soorten verborgen camera's ontdekken, niet afhankelijk van hun werkende staat.

  De LED-matrix van de WEGA straalt een krachtige infraroodstraal uit die vervolgens wordt gereflecteerd door de optiek van een videocamera en gemakkelijk wordt gedetecteerd door de operator.

  Het in de WEGA i ingebouwde IR-filterglas helpt de operator om natuurlijke reflecties van oppervlakken te vermijden en zich te concentreren op het vinden van de exacte locatie van een verborgen camera.

  Meer info
  Excl. BTW: € 445,00 Incl. BTW: € 538,45

  Op voorraad

  Artnr: WEGA i

1 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Uw auto uitlezen?

Met onze PIN Readers kunt u de auto's uitlezen van de volgende merken: Peugeot, Fiat, Citroën, Chrysler, Jeep, Dodge, Volkswagen, Seat, Audi, Opel, Skoda en GM auto's. De PIN Readers zullen de auto diagnose geven waar u naar op zoek bent. Deze readers zijn beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven.

De beste auto diagnoseapparatuur kopen?

Bij lockmaster-benelux.nl kunt u terecht voor de beste auto diagnoseapparatuur. Wij zijn gespecialiseerd in auto diagnoseapparatuur, service en gereedschap voor iedereen die daar interesse in heeft. Natuurlijk is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen met vragen over onze collectie, wij helpen je in dit geval graag verder, dus aarzel niet om uw vraag aan ons te stellen.