Allround beveiligingsbedrijf

Gepost op: 21 mei 2021
Lockmaster beveiliging

Wat maakt Lockmaster-Benelux anders dan al die andere beveiligingsbedrijven? Mensen die al eens binnen zijn geweest op de Dieselstraat 3 ervaren het meteen. Dit bedrijf is geboren vanuit passie en dit is te voelen zodra je de deur binnenstapt. Voor Frank van Drie was veiligheid nooit omvattend genoeg. Beveiliging voor woningen, werkplaatsen, horecagelegenheden, scholen, auto’s, garages en meer. Maar wat doen wij eigenlijk allemaal precies?

Slotenmaker
Als 24/7 noodservice wanneer u bent buitengesloten, maar tevens als slotenspecialist. Wij maken in no-time sleutels bij, controleren op locatie de kwaliteit van uw sloten en geven gratis en vrijblijvend beveiligingsadvies. Naast de best beveiligde sloten bieden wij tevens het nieuwste hightech hang- en sluitwerk aan – denk aan vingerafdrukbeveiliging, intercomsystemen of gezichtsherkenning.

Elektronische beveiliging
In de vorm van beveiligingscamera’s, alarmsystemen of toegangscontrolesystemen. Wilt u uzelf verzekeren van een maximaal beveiligde situatie, dan is elektronische beveiliging de perfecte aanvulling op uw veiligheidssloten. De sets zijn vaak eenvoudig zelf te installeren, maar onze beveiligingsmonteur Johan helpt u graag bij de montage!

Academie
Frank & Andries zijn gecertificeerd om praktijkgerichte trainingen te geven in het openen & manipuleren van sloten, kluizen en meer. In samenwerking met het CIBV ontwikkelen zij tevens de opleidingen tot TBV en TBMB. De trainingen en opleidingen zijn officieel erkend en u ontvangt bij positief resultaat een certificaat.

Webwinkel
Onze groothandel is voortdurend aan het groeien in samenwerking met de grootste namen binnen de beveiligingssector in Europa. Zo bieden wij nu meer dan 2000 artikelen aan op het gebied van openingstechniek, kluizen, sleutels & sloten, camera’s, alarmen, auto tools en zelfs spionage apparatuur.

Kluizen
Onze samenwerking met Nauta heeft geleid tot een enorm assortiment in kluizen. Daarnaast heeft Frank zich door de jaren heen gespecialiseerd in het openen van kluizen. Hij was vastberaden te beste in zijn vak te worden en is nu in staat om letterlijk élke kluis te openen… en natuurlijk met zo min mogelijk schade!

Autosleutels
Beveiliging van auto’s leidde tot het bijmaken en repareren van autosleutels. Neem eenvoudig contact op via autosleutel.nu voor het vakbekwaam maken van sleutels voor bijna ieder merk en model.

Overig
Een schokkende ontdekking van afluisterapparatuur in een bedrijf dreef Frank aan om uit te breiden naar spionageapparatuur en de bestrijding daarvan. Denk hierbij aan GPS trackers, anti-afluisterapparatuur, spy detectoren, sweepen en beveiligde communicatie.

Lockmaster beveiliging