Hoe herken je een betrouwbaar beveiligingsbedrijf?

Gepost op: 16 februari 2021
VEB, CIBV, NSSG

Is veiligheid belangrijk voor jou? Natuurlijk, want dit is belangrijk voor iedereen.

Wij stellen altijd dat veiligheid begint bij jezelf: ramen dicht, laat een lichtje aan en draai de deur op slot. Dit is in eerste instantie het belangrijkste. Wil jij daarnaast jezelf verzekeren van een écht veilige woning? Dan kunnen erkende beveiligingsbedrijven een grote rol spelen in dit proces. Maar hoe herken jij een betrouwbaar beveiligingsbedrijf?

“Erkende bedrijven voldoen aan CIBV-certificaat en dragen de titel VEB en NSSG.”

Zekerheid in een professioneel en betrouwbaar bedrijf krijg je door te kiezen van voor een erkend bedrijf. Het CIBV is niet slechts een certificatie-instelling, de mensen achter CIBV kenmerken zich door de focus op vakmanschap, kennis, ervaring en passie voor het vak. Certificatie staat garant voor vertrouwen en kwaliteit.

De VEB is de grootste branchevereniging op het gebied van beveiliging en telt zo’n 750 aangesloten bedrijven in Nederland. Het VEB-logo staat voor zekerheid: bedrijven kunnen alleen lid worden als zij voldoen aan strenge eisen op het gebied van vakkundigheid en betrouwbaarheid. Jaarlijks worden de aangesloten bedrijven uitgebreid gecontroleerd of zij nog voldoen aan de juiste vereisten.

Volgens het Nederlandse Sleutel- en Sloten Specialisten Gilde (NSSG) zijn er een aantal stappen die je kunt nagaan bij het kiezen van een betrouwbare slotenmaker.
1. Kies voor een lokale slotenmaker.
2. Maak vooraf prijsafspraken.
3. Weet wat de maximale prijs mag zijn voor het openen van een slot.
Leden van het NSSG moeten zich aan bepaalde richtlijnen houden en zullen daarom de bovenstaande informatie kunnen verschaffen.
Wil jij ervan verzekerd zijn dat je niet te maken krijgt met malafide slotenmakers? Let dan altijd op de bovenstaande logo’s. Meer weten over Lockmaster-Benelux en onze strijd tegen malafide slotenmakers? Lees het hier in onze lokale krant (Nieuw-Volendam).

Veilig met Lockmaster-Benelux.

Bronnen:
https://www.maakhetzeniettemakkelijk.nl/woninginbraak/laat-een-lichtje-aan-doe-ramen-dicht-en-draai-deuren-op-slot
https://cibv.nl/certificeringen/

VEB Erkend Installatiebedrijf

NSSG


https://www.nieuw-volendam.nl/nieuwvolendam/edam-volendam/volendam/algemeen/lockmaster-benelux-is-de-eerlijke-specialist-in-beveiliging?fbclid=IwAR1ieka4_NpbnewRtSxbTlxuxt6foyY28rN6XCVuslh9mHsPZMkmX5pHxHM