Van sleutels tot spionage.

Gepost op: 11 september 2020

Lockmaster-Benelux houdt zich bezig met het gehele spectrum van beveiliging. Wat ooit begon als een klein zaakje waar sleutels konden worden bijgemaakt en dat diende als slotenservice in Waterland is nu uitgegroeid tot een van de grootste beveiligingsbedrijven van Nederland.

“Beveiliging is mijn grote passie.”

Een opmerking die we vaak horen van oprichter Frank van Drie. Hij is constant bezig met het verder ontwikkelen en uitbreiden van zijn beveiligingssystemen. Sloten breidde zich uit tot openingsgereedschap, dat weer leidde tot de verkoop van kluizen, kluizen tot alarmen, alarmen tot camera’s en uiteindelijk specialiseerde het team zich in het openen van auto’s, het verkopen van high-tech apparatuur en het repareren/bijmaken van autosleutels. Onlangs heeft hij een nieuwe passie gevonden.

“Toen dit op mijn pad kwam was mijn interesse direct gewekt. Ik was meteen enthousiast.”

Sinds enige tijd verdiept Frank zich in een nieuwe tak van sport: spionageapparatuur. Een gebied waar de meeste mensen weinig vanaf weten, maar dat zeker niet onbekend is bij grote bedrijven. Lockmaster-Benelux richt zich het meest TSCM: het counteren van spionage. Denk hierbij aan het opsporen van afluister- en volgapparatuur. Met onze hoge kwaliteitsapparatuur kunnen (digitale) bugs kunnen worden opgespoord, signalen worden getraceerd en GPS-trackers worden gevonden.

Volgens cybersecurity bedrijf Hoffmann worden afluister- en spionageapparatuur meestal geplaatst in bedrijfsruimtes waar tijdens een directieoverleg strategische beslissingen worden genomen. Echter, soms wordt deze apparatuur ook geplaatst op thuiswerklocaties of in bedrijfsvoertuigen.

Wij sporen deze apparatuur voor jou op, of bieden apparatuur aan die jou het mogelijk maken deze zelf op te sporen. Zelfs de meest waakzame veiligheidsmaatregelen zijn soms helaas niet genoeg.

Neem contact op voor meer informatie.

Bronnen:

Hoffmann
Digitpol
Unacis