Meer dan 1500 geselecteerde artikelen

20 jaar ervaring en de scherpste prijzen

Kluizen

Kluizen

1 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
 1. Salvus Torino 1 2

  Salvus Torino1 EL

  De Salvus Torino brandwerende kluis is speciaal ontworpen om uw waardevolle zaken en documenten tegen brand te beschermen.

  Meer info
  Excl. BTW: € 214,05 Incl. BTW: € 259,00

  Op voorraad

  Artnr: 1302000064

1 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Inbraakwerende of Brandwerende kluis kopen?

Wanneer het brandalarm of een ander alarm afgaat in het bedrijf zijn de brandweer, de politie of het beveiligingsbedrijf vaak snel ter plaatse, echter om altijd zeker te zijn dat je belangrijkste bezitten beschermd zijn is een kluis écht een vereiste. Onze kluizen zijn een nagenoeg onkraakbare bewaarplaats waar alleen de personen die u heeft aangegeven toegang toe hebben. 

Meubel-, Sleutel- of Brandwerende kluis kopen?

Bij lockmaster-benelux.nl hebben wij een aantal sleutelkluizen, meubelkluizen en brandwerende kluizen in onze collectie. Onze sleutelkluizen zijn speciale kluizen met een vier-cijferige code. Zo kun je de code doorgeven aan de personen of instellingen die zichzelf toegang mogen verschaffen tot het pand. Wij hebben een speciale sleutelkluis in ons assortiment met het politiekeurmerk. Onze laptop- en meubelkluizen zijn net als de sleutelkluizen inbraak- en brandwerende kluizen, perfect voor bij u thuis of voor op kantoor.

Natuurlijk kun je altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over onze kluizen. Welke kluis is het meest geschikt is voor jouw bedrijf en waar kan deze het best bevestigd worden. Wij helpen je graag verder.