Beveiliging is een vak apart!

Gepost op: 9 juni 2020

Een bedrijf onstaan uit een passie voor beveiliging.

Lockmaster-Benelux gaat verder dan het maken van sleutels. Frank van Drie, CEO Van Lockmaster-Benelux, was altijd al geïnteresseerd in het testen van de effectiviteit van sloten.

“Ik daagde mezelf vaak uit: kan ik deze ‘veilige’ kluis kraken? Kan ik deze dichte deur openen? Is dit hangslot nou écht zo sterk? Wanneer je weet hoe je iets kan openen, weet je ook hoe je iets dicht kan houden, en dat is precies wat ik gedaan heb”

Frank begon met het maken van sleutels en sloten. Al snel groeide zijn assortiment uit met professionele openingsgereedschap, kluizen, alarmen en andere beveiligingssystemen. Veiligheid is een uitgebreid concept, en als echte veiligheidsspecialist werd Frank’s aanbod ook diverser. Autosleutels, GPS trackers, spionageapparatuur, je kan het zo gek niet verzinnen of Frank heeft het, mét de kwaliteit die je gewend bent.

Veiligheid is voor iedereen belangrijk, benieuwd wat Frank voor jouw kan betekenen? Like, comment & share deze blog en volg Lockmaster-Benelux op Facebook voor interessante veiligheidstips, informatieve video’s en leuke weetjes.

Bekijk ons aanbod hier