Hoe kan ik mijn huis beveiligen?

Gepost op: 28 juli 2020

Mensen vragen zich vaak af: ‘wat kan ik doen om mijn huis beter te beveiligen?’ Nou, het belangrijkste dat je moet onthouden is:

“Beveiliging begint bij jezelf.”

Zorg ervoor dat je ook echt de ramen dicht doet, een lichtje aan laat en bovenal de deur op slot doet. In ons vorige blog legden wij uit waarom het belangrijk is om jouw huis goed te beveiligen. Nu vertellen wij hoe je dit daadwerkelijk kunt doen.

Ramen en deuren kunnen op allerlei manieren worden beveiligd. Zo zijn er veiligheidssloten, beveiliging strips, kierstandhouders, dievenklauwen, bijzetsloten en nog veel meer opties. De basis van beveiliging zit in het juiste hang- en sluitwerk. Dit is een belangrijk aspect dat vaak wordt verwaarloosd. Worden jouw sloten niet +/- jaarlijks gecontroleerd? Verlies je vaak sleutels? Is jouw slot dusdanig verouderd dat deze relatief simpel kunnen worden gekraakt? Wil jij er zeker van zijn dat je huis goed beveiligd is? Dan is het tijd om actie te ondernemen.

Klik hier om contact op te nemen met Lockmaster-Benelux en de volgende stappen zullen worden ondernomen:

1. Onze slotenspecialist komt kosteloos de kwaliteit van de sloten controleren;
2. Er wordt een rapport opgesteld met (waar nodig) advies voor betere beveiliging;
3. Er wordt vrijblijvend een offerte opgestuurd;
4. Aan de hand van het adviesrapport en de offerte kun jij zelf bepalen of en hoe jij je huis beter wilt beveiligen.

“Mensen die Frank van Drie kennen weten één ding zeker: beveiliging is zijn passie.”

Hij is constant bezig met het verbeteren van beveiligingssystemen. Hiermee is hij niet alleen zijn collectie aan het uitbreiden met de beste producten die te krijgen zijn, Frank en zijn team ontwikkelen ook zelf unieke producten van hoogwaardige kwaliteit.

Informeer gratis naar de mogelijkheden: veilig met Lockmaster-Benelux.

Bronnen:

Eigenhuis.nl
Denederlandsekluis.nl
Maakhetzeniettemakkelijk.nl