Opleidingen TBV en TBMB

Gepost op: 26 maart 2021

Ambitie om technicus in (mechanische) beveiligingssystemen te worden? In samenwerking met Maas Opleidingen en het CIBV komt Lockmaster-Benelux met nieuw ontwikkelde opleidingen. De drie partijen werken samen aan de lesstof, het onderwijs en de examens. Hierdoor zijn onze opleidingen de best beschikbare voorbereiding voor uw examen.

Opleiding Technicus Beveiligingssystemen (TBV)

In deze opleiding leert u wat de werkzaamheden zijn van een beheerder in een elektronisch beveiligingsbedrijf. De basis voor deze opleiding bestaat uit 8 cursusdagen verdeelt over meerdere maanden en een theorie en praktijkexamen.

SBU: 8 lesdagen + zelfstudie
Examens: theorie en praktijkexamen bestaande uit het maken van 2 werkstukken, die na beoordeling gedurende 30 minuten toegelicht dienen te worden.
– alle examens worden door het CIBV afgenomen.

Opleiding Technicus Mechanische Beveiligingssystemen (TBMB)

in deze opleiding leert u wat de werkzaamheden zijn van een beheerder in een mechanisch Beveiligingsbedrijf. De basis voor deze opleiding bestaat uit 6 cursusdagen verdeelt over meerdere maanden en een theorie en praktijkexamen.

SBU: 6 lesdagen + zelfstudie
Examens: theorie en praktijkexamen bestaande uit het maken van 4 proeven van bekwaamheid, waarvoor u voor alle onderdelen een voldoende gehaald moet hebben.
– alle examens worden door het CIBV afgenomen.

Beide opleidingen kunnen apart of in combinatie worden gevolgd. Een gecombineerde cursus duurt dan in totaal 11 dagen langer en worden er 2 theorie examens afgenomen en 2 praktijkexamens, die van elkaar verschillen.

Geslaagd?
Alle cursisten die examen doen kunnen na het slagen voor een onderdeel ingeschreven worden in het Register Vakbekwaamheid van het CIBV, voor zover de betreffende opleiding is opgenomen in dit register.
Met de inschrijving in het register kunnen geslaagden zich onderscheiden van andere personen in het vakgebied.
Het register maakt gebruik van levels en hoe hoger het level hoe meer ervaren een ingeschrevene is in zijn vakgebied.
Deze vakopleiding verzorgen wij zowel bij u binnen uw bedrijf of op verschillende locaties in het land als u niet in het bezit bent van een eventuele lesruimte.

Prijzen:
Opleiding TBV Compleet: €2095,-
Opleiding TBMB Compleet: €1895,-
Opleiding TBV en TBMB Compleet: €3395,-

Incl. lesmateriaal, verbruiksmateriaal en lunch.
Excl. BTW; excl. examen theorie & praktijk;

Voor meer informatie, neem contact op.