Zichtbaar beveiligd.

Gepost op: 8 januari 2021

Veiligheid is onbeperkt uit te breiden. Camerabewaking & alarmsystemen zijn beiden ontzettend effectief, maar een goede beveiliging begint bij het juiste hang- en sluitwerk. Zo zien inbrekers binnen één oogopslag of het huis een geschikt doelwit is of niet.

“Kies voor zichtbare deurbeveiliging”

Anti-kerntrekbeslag is voorzien van een stalen beschermer dat bestand is tegen het trekken en breken van cilinders, twee veelgebruikte inbraakmethodes. Om breken tegen te gaan mogen moderne cilinders niet verder dan 3mm buiten het beslag steken, maar anti-kernstrekbeslag zorgt voor een zorgvuldige beveiliging. Dit beslag behoort tot de hoogste veiligheidsklasse SKG***.

Jaarlijks vinden er ongeveer 65.000 inbraken plaats in Nederland. Dit zijn ruim 178 inbraken per dag. De meeste inbraken (80%) worden gepleegd door zogenaamde ‘gelegenheidsinbrekers’. Deze komen pas in actie als zij een pand zien waar op eenvoudige wijze wat te halen is. Bij voorkeur slaan ze toe via de achterkant van het huis.

“Beveiliging is het verschaffen van uitsteltijd.”

Er zullen altijd inbraakmogelijkheden blijven bestaan, maar een goede beveiliging kan het inbrekers wel ontzettend lastig maken. Vaak willen zij binnen enkele minuten in een woning zijn anders wordt de druk te hoog. Lukt dit niet, dan haken ze af en kiezen ze een ander huis.

Besef daarom dat het altijd goed is om te laten zien dat je goed bent beveiligd. Dit kan bijvoorbeeld door het opvallende anti-kerntrekbeslag maar ook doormiddel van een beveiligingssticker in het (deur)raam.

Zorg voor een goede beveiliging. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Veilig met Lockmaster-Benelux.