Lockmaster Diensten

Bent u buitengesloten? Geen paniek!

Bij noodgevallen bel direct 0299-320140.

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor hoor het openen van uw deur in omgeving Waterland.

Onder omgeving Waterland verstaan wij de volgende plaatsen:
Volendam, Purmerend, Edam, Marken, Broek in Waterland, Monnickendam, Amsterdam, Hoorn, Katwoude, Ilpendam, Purmer, Uitdam, Watergang, Kwadijk, Beemster, Zuid-Oost Beemster, Middelie, Oosthuizen, Zunderdorp en Zuiderwoude.
 

Diensten

Lockmaster-Benelux

0299 320140
[email protected]

Dieselstraat 3
1131 JZ Volendam

Deuren openen

Wanneer u de sleutels binnen heeft laten liggen met de deur op slot en u nog buiten staat, biedt Lockmaster-Benelux de oplossing. Onze slotenspecialist Andries is elk moment van de dag bereikbaar om uw slot schadevrij te openen!

Meer over deuropening

Gratis veiligheidscheck + beveiligingsadviesplan

Wij bieden nu een gratis veiligheidscheck aan. Wij sturen onze gecertificeerde monteur bij u langs om de veiligheid van uw huis en kwaliteit van uw sloten te controleren. Vervolgens stelt hij vrijblijvend een beveiligingsadviesplan op, waarna u zelf een besluit kunt nemen.

Gratis veiligheidscheck incl. beveiligingsadvies

Beveiligingscamera montage

Wij bieden verschillende soorten beveiligingscamerasets aan die thuis eenvoudig te installeren zijn. Laat u dit liever door een specialist doen? Onze beveiligingsmonteur Johan komt graag bij u langs!

Meer over beveiligingscamera montage

Kluizen openen

Alle kluizen zijn te kraken, hoe goed ze ook zijn beveiligd. Frank heeft zich hierin volledig gespecialiseerd en is dan ook in staat om letterlijk élke kluis te openen… en natuurlijk met zo min mogelijk schade!

Meer over kluizen openen

Alarmsysteem montage

Onze hightech alarmsystemen verzekeren u van maximale beveiliging van uw situatie. De aanwezigheid van een alarmsysteem zal menig inbreker afschrikken en inbraak voorkomen. Deze worden ter plekke geïnstalleerd door Johan de beveiligingsmonteur.

Meer over alarmsysteem montage

Trainingen & opleidingen

Onze ervaren professionals geven u een praktijkgerichte opleiding in onder andere het openen van sloten, kluizen, brandkasten en andere vormen van waardeberging. Al onze opleidingen zijn officieel erkend en u ontvangt bij een positief resultaat een certificaat of diploma.

Onze trainingen & opleidingen

Sweepen

Na het vinden van afluisterapparatuur tijdens een klus in een bedrijf heeft Frank zich volledig verdiept in spionageapparatuur en hoe u uzelf hiertegen kunt beveiligen. Frank selecteert de beste TSCM-methode om u ervan te verzekeren dat er geen sprake is van spionage.

Meer over sweepen

All keys lost – autosleutels

Mocht u al uw sleutels kwijt zijn geraakt van uw auto dan is er altijd nog een oplossing. Onze autosleutelspecialist David kan vanuit de auto zelf een nieuwe autosleutel programmeren. Timing is hier de belangrijkste factor, binnen enkele uren zit u alweer achter het stuur.

Autosleutelservice

Beveiligde communicatie

Soms leg je de juiste contacten, dit was toen wij Martin, onze specialist in beveiligde communicatie, tegenkwamen. Van vakkundig advies tot encryptisch beveiligde telefoons van Kaymera. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op voor meer info

Montage Target Blu Eye

De Target Blu Eye waarschuwt u voor naderende hulpdiensten zoals brandweer, ambulance en politie (ook als ze geen zwaailicht of sirene voeren). Dit geldt ook voor onopvallende politieauto’s en KLPD. Op aanvraag kan deze in uw auto worden ingebouwd.

Koop Target Blu Eye